fbpx

Miraculous beauty fluied kumkumadi

DKK 550,00

Kategori:

Beskrivelse

Foreskrevet i Ayurveda til at give glød og en jævn hudtone. Denne unikke blanding af olier og urter er udformet til at hjælpe med at få huden til at se ung og sund ud. I Ayurveda hjælper den sjældne, rene saffran med at lysne huden. Ekstrater fra indisk krap og indisk figentræ hjælper med at udjævne fine linjer og reparerer tidlige aldringstegn. Sandeltræ, vetiver og lotus har en kølende og rensende virkning og opklarer uren hud. Lakrids er antiseptisk og beskytter mod bakterie- og svampeinfektioner og hjælper også med at forbedre hudens tekstur. En vigtig skønhedspleje til natten.

FORDELE

  • 100 % naturlig
  • Lysner kedelig hud
  • Reparerer pigmentforandringer
  • Minimerer fine linjer og aldringstegn
  • Afhjælper mørke rande


HVAD KAN DU FORVENTE?
En ikke-fedtende, orangefarvet ansigtsolie, der hurtigt absorberes i fugtig hud. Kun til brug om natten og bør ikke bruges om dagen.

SÅDAN BRUGER DU DEN
Fugt huden med Pure Rose/Mogra/Lavender/Vetiver Water efter rensning. Tag 3-4 dråber Kumkumadi Fluid i håndfladen, brug fingerspidserne til at påføre olien på ansigtet, og massér forsigtigt, indtil olien er helt absorberet. Det bedste resultat fås, hvis den får lov til at virke natten over. Kun til brug om natten og bør ikke bruges om dagen.