Om Casa Natural

Om Casa Natural

Casa Natural er en lille hyggelig klinik med en afslappet atmosfære i hjertet af den gamle bydel i Odense. I klinikken tilbyder jeg flere former for ansigtsmassage som tager udgangspunkt i ansigtslifting. Massagen arbejder dybt i ansigtsmuskulaturen, fjerner stressrelaterende spændinger og udvisker unødvendige ældningstegn.

Allerede efter første behandling vil du opleve ændringer, og efter 6 behandlinger garanterer jeg, at du kommer til at se betydelig yngre ud, og det giver dig naturligvis mere livsglæde og energi.

Ved siden af klinikken tilbyder jeg desuden diverse kurser og workshops målrettet virksomheder og grupper. Du kan finde mere information om dette her på min hjemmeside.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller kigge forbi klinikken. Så kan vise dig hvordan jeg kan hjælpe dig med en naturlig ansigtsliftning og hvor smuk du kan blive efter ganske kort tid.

Om behandleren

Casa Natural

Mit navn er Lilian Martinez og jeg har en hel serie uddannelser bag mig som tager udgangspunkt i at give mine kunder et smukkere ydre og et sundere indre. Jeg er uddannet kosmetolog, hudterapeut samt wellness & spa terapeut. Desuden er jeg uddannet indstruktør indenfor kontoryoga, ansigtsyoga samt yoga terapeut fra Indien. Jeg er uddannet stresscoach, og certificeret Heal Your Life træner & coach, baseret på Louise L. Hay-filosofien.

Jeg har siden 2009 været fast tilknyttet Hotel Vejlefjord Kur & Spa som wellness-behandler. Herfra er jeg blevet inspireret til at give mine kunder luksus oplevelser i særklasse.

Efter mange års erfaring som kosmetolog og hudterapeut, samt mange forskellige kurser inden for ansigtsliftning, har jeg udviklet mine egne behandlingsformer. Sammen finder vi ud af hvilken behandling som er bedst for dig, og jeg garanterer at du vil komme til at se betydeligt yngre ud efter ganske få behandlinger.