fbpx

Om Casa Natural

Om Casa Natural

Casa Natural er en lille hyggelig klinik i Nedergade i hjertet af den gamle bydel i Odense.

Jeg hedder Gitte og er indehaver af Casa Natural. Jeg har en fortid inden for sundhedssystemet, inden jeg i 2015 opfyldte min drøm om at blive autoriseret lægeeksamineret kosmetolog. De fleste af mine ansigtsbehandlinger er baseret på Natural facelifting – en fuldt ud naturlig behandling med ansigtsmassage og lækre cremer uden tilsætningsstoffer.

Produkterne, som jeg anvender, er nøje udvalgt ud fra deres effektivitet, renhed, bæredygtighed og sensoriske virkning. Alle produkter er udviklet af forskere og er dermatologisk testet. Produkterne kan købes i klinikken.

Jeg bruger produkter fra franske Phytomer og Phytoceane – Skønhed gennem havet!

Jeg er løbende på kursus for at lære nye teknikker og behandlingsformer, så jeg kan sammensætte den bedste løsning til netop din hud.

Gør noget godt for dig selv

Er du lidt stresset og trænger til at slappe af og tage en pause i en travl hverdag?

Vil du gerne unde dig selv lidt luksus og forkælelse?

Eller har du måske et problem med din hud?

Så er Casa Natural lige noget for dig.

Du kan finde flere oplysninger under Behandlinger.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål – eller kig forbi klinikken så vi kan få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.