fbpx

Kama ayurveda

Om Kama Ayurveda
Kama Ayurveda blev grundlagt i 2002 i Indien med det formål at fremme budskabet om autentisk Ayurveda globalt. Siden da har det unikke formål med brandet været at skabe rene ajurvediske produkter efter autentiske opskrifter.

I dag sælges Kama Ayurveda’s førsteklasses produkter i smuk emballage verden over og anvendes af nogle af verdens førende hoteller og spaer. Vores produkter har fået stor omtale og anerkendelse i forskellige globale og indiske magasiner, bl.a. US Vogue, French Vogue, Japan Vogue, Harpers Bazaar og Tatler.

Kama Ayrveda er kendt for sine ikoniske skønhedsbehandlinger, som f.eks. Bringadi Intensive Hair Treatment og Kumkumadi Miraculous Beauty Fluid og Organic Coconut Oil, og har fået en global følgeskare blandt kritiske købere af skønhedsprodukter, som ønsker skønhedspleje, der er sikker, skånsom og effektiv og med rødder i den gamle Ayurveda-videnskab.

Vores værdier
Kama Ayurveda er virkelig.
Autentiske ayurvediske produkter fra originale, tidstestede og afbalancerede opskrifter. Mange brands anvender ayurvediske ingredienser, men Kama Ayurveda skaber de komplette naturlige midler.

Kama Ayurveda er ren.
Vores produkter er 100 % naturlige, vegetariske og indeholder naturlige ingredienser af den højeste kvalitet. Det betyder – ingen kunstige farvestoffer. Ingen kunstige aromaer. Ingen petrokemikalier, parabener, carbamider, propylenglykol eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Alle vores økologiske produkter er internationalt certificerede.

Kama Ayurveda er sand.
Vores partner er en oprindelig ayurvedisk institution, den respekterede Arya Vaidya Pharmacy (AVP) i Coimbatore, med ayurvediske hospitaler og klinikker i hele Indien. AVP Laboratories – ét af tre testcentre i Kerala, som er godkendt af Department of Science and Technology – sikrer en streng kvalitetskontrol, afprøvet effektivitet og den højeste standard inden for forskning og udvikling, samtidig med at de gamle ayurvediske tekster følges og udvides.

Kama Ayurveda er rar.
Vores produkter af international standard er ikke testet på dyr.